Trouwen Zoetermeer

Trouwen Zoetermeer

 

Trouwen bij Hoeve Kromwijk!

 
 
 

Zoekt u een geschikte locatie om uw bruiloft te vieren in Zoetermeer? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk. Hoeve Kromwijk ligt aan de rand van Zoetermeer en is dé trouwlocatie in Zoetermeer en omgeving. Hoeve Kromwijk ligt in een prachtig natuurgebied zodat u tijdens het diner, het trouwfeest of tijdens de receptie ook kunt genieten van een mooi uitzicht. Bij mooi weer kunt u ook genieten van het terras dat bij Hoeve Kromwijk is gelegen. Er zijn bijna 100 gratis parkeerplaatsen voor uw gasten beschikbaar en wij zijn daarbij ook nog eens heel goed bereikbaar.

Hoeve Kromwijk biedt u voor uw bruiloft in Zoetermeer en omgeving alle mogelijkheden op het gebied van feesten, dineren, lunchen of het gebruik van een high tea en het organiseren van een receptie of een spetterend feest. Overweegt u om uw huwelijk in Zoetermeer te vieren en wilt u eens een kijkje nemen bij een geschikte locatie? Maak dan een afspraak bij Hoeve Kromwijk zodat u op uw gemak de verschillende ruimtes kunt bekijken en wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Trouwlocatie Hoeve Kromwijk in Zoetermeer en omgeving.
  2. Heerlijke gerechten
  3. Een feestje vieren bij Hoeve Kromwijk
  4. Uw bruiloft vieren in Zoetermeer
  5. Lees ervaringen van gasten
  6. Contact
Foto van een pas getrouwd echtpaar.
Wij vertellen u graag waarom anderen kozen voor Hoeve Kromwijk als bruiloft locatie.

Trouwen in Zoetermeer bij Hoeve Kromwijk 

Hoeve Kromwijk is een partycentrum dat zeer centraal is gelegen. Hoeve Kromwijk is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over bijna 100 gratis parkeerplaatsen. Er is van alles mogelijk: het vieren van een huwelijk, een vriendinnenfeest of de viering van een 25-jarig huwelijksjubileum, maar ook zakelijke bijeenkomsten zoals private dining behoren bij ons tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor zowel kleinere als middelgrote en grote gezelschappen zodat u apart van de andere gasten uw bruiloft kunt vieren of een zakelijke bespreking kunt hebben onder het genot van heerlijke gerechten en dranken. Omdat Hoeve Kromwijk zo mooi is gelegen, midden in een natuurgebied, kan een lunch of diner worden gecombineerd met een wandeling. U kunt bij Hoeve Kromwijk ook terecht voor een high tea of voor een high wine en ook voor minder plezierige gelegenheden zoals een condoleance bieden wij alle mogelijkheden.

”Het restaurant is prachtig gelegen en beschikt onder meer over een terras met een mooi landelijk uitzicht.”

Heerlijke gerechten

De keuken van Hoeve Kromwijk is in één woord geweldig te noemen. Onze lunchkaart en dinerkaart zijn zeer gevarieerd en worden regelmatig aangepast aan het seizoen. U kunt bij ons a la carte eten; zowel tijdens de lunch als tijdens het diner maar ook kiezen uit verschillende arrangementen. Wilt u uw bruiloft vieren bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer dan kunnen wij uiteraard ook een arrangement geheel op maat samenstellen zodat deze geheel naar uw wens is ingericht.

De arrangementen bestaan uit twee, drie of vier gangen en worden indien u dat wenst vergezeld door passende wijnen.

Op de website van Hoeve Kromwijk vindt u altijd informatie over de gerechten die op dat moment op de lunchkaart en dinerkaart staan. Zo krijgt u een idee van de mogelijkheden. Er is altijd een uitgebreide keuze uit voorgerechten zoals bijvoorbeeld huis gerookte zalm met avocado op roggebrood of zacht gegaarde procureur van wild zwijn met witlof en schorseneren. Voor wat betreft de hoofdgerechten vindt u een keuze uit visgerechten en vleesgerechten en uiteraard ook vegetarische gerechten. Per gerecht is ook een aanbevolen wijn op de menukaart weergegeven maar uiteraard is er ook een aparte wijnkaart beschikbaar. Sluit uw lunch of diner af met een heerlijk dessert zoals een brownie van witte chocolade of diverse soorten kaarten met kletzenbrood. Het is ook mogelijk te kiezen voor een lunch of diner in buffetvorm zodat uw bruiloftsgasten ongedwongen met elkaar kunnen communiceren tijdens een buffet.
Bekijk het volledige diner menu van Hoeve Kromwijk.

Hoeve Kromwijk: ook voor een bruiloft in Zoetermeer.
Hoeve Kromwijk verzorgt een volledige uitgestippelde bruiloft, volledig naar eigen wens en behoeften.

Een feestje vieren bij hoeve kromwijk

Hoeve Kromwijk is hét adres voor het vieren van een feestje in de regio’s Zoetermeer en Den Haag. Een klein feestje in de vorm van een high tea of high wine vanaf 4 personen maar ook grote feesten zoals bruiloftsfeesten behoren bij ons tot de mogelijkheden. Wij verzorgen graag uw gehele bruiloft; van lunch tot diner, een high tea, een groot feest of een receptie. Tijdens de receptie kunnen wij uw gasten diverse hapjes aanbieden en uiteraard ook een uitgebreide keuze uit drankjes.

Wilt u eens wat anders dan kunt u ook kiezen voor een high tea of high wine voor uw bruiloftsfeest. Een high tea bestaat uit verschillende soorten koffie en thee en een keur aan overheerlijke hapjes. Denk aan sandwiches voorzien van heerlijk en gevarieerd beleg en allerlei koekjes, chocolaatjes, taartjes en gebak. Bij de high wine worden verschillende rode en witte wijnen alsmede rosé geschonken. Ook tijdens een high wine worden heerlijke hapjes geserveerd zoals een quiche, olijven, brood met tapenade en allerlei andere heerlijkheden. Er worden zowel koude als warme hapjes geserveerd en zowel de high tea als de high wine zijn uit te breiden met gerechtjes en hapjes naar keuze. Een high tea en high wine duren standaard circa 2,5 uur maar als u kiest voor een high tea of high wine als bruiloftsfeest dan kan deze tijdsduur natuurlijk aan uw wensen worden aangepast.

”De dinerkaart is bij Hoeve Kromwijk erg uitgebreid en biedt een prima keuze uit verschillende gerechten.”

Uw trouwerij in Zoetermeer

Wilt u uw bruiloft vieren in Zoetermeer? Breng dan een bezoek aan Hoeve Kromwijk en laat u verrassen door de vele mogelijkheden en de geweldig ligging. Wij nemen u graag de organisatie van uw huwelijksfeest uit handen en serveren de heerlijkste gerechten en dranken. Wij zorgen uiteraard ook voor de personele bezetting en voor de inrichting van de gekozen ruimte. Het is bij Hoeve Kromwijk mogelijk speciaal voor de kinderen een arrangement te boeken zodat ook zij zich volledig zullen vermaken tijdens uw huwelijksfeest. Bel ons gerust op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Foto die de uitwisseling van ringen tijdens een bruiloft weergeeft.
Neem contact op met Hoeve Kromwijk om de wensen m.b.t. uw huwelijk te bespreken.

Lees de ervaringen van gasten die gedineerd hebben bij Hoeve Kromwijk of bel direct om te reserveren bij Hoeve Kromwijk!

Brochure downloaden Hoeve Kromwijk bellen


Brochure downloaden
Bel Hoeve Kromwijk

Wat wilt u doen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

[recaptcha]