Condoleance Zoetermeer

Condoleance Zoetermeer

 

Waardige plek voor een condoleance

 
 
 
Afscheid nemen van een dierbare, iedereen krijgt er mee te maken. Een afscheid binnen de familie, een afscheid van een dierbare collega of van een goede vriend. Zoekt u een geschikte locatie voor een condoleance in Zoetermeer en omgeving, kijk dan eens naar de vele mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk. Samen met u kijken we naar wensen en mogelijkheden om een sfeervolle bijeenkomst te realiseren. Combineer een rouwceremonie met een lunch of diner of combineer een condoleance bijeenkomst met een hapje en drankje, al naar gelang het tijdstip van de dag en de samenstelling van het gezelschap.
Bel ons gerust voor meer informatie of kom langs voor een persoonlijke kennismaking.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Hoeve Kromwijk in Zoetermeer
  2. Prachtige ligging
  3. Condoleance en lunch of diner
  4. Stijlvolle condoleance Zoetermeer
  5. Contact
Een voorbeeld van een Condoleance zaal bij Hoeve Kromwijk
Wij hebben verschillende zalen die geschikt zijn voor een Condoleance

Hoeve Kromwijk in Zoetermeer

Hoeve Kromwijk ligt aan de rand van Zoetermeer en is prima bereikbaar. Wij bedienen de gehele regio waaronder ook Den Haag als het gaat om bruiloften en partijen, familiediners en zakendiners en feestelijke gebeurtenissen. Wij zijn ook gespecialiseerd in de organisatie van sfeervolle bijeenkomsten zoals een condoleance. In Nederland is het traditie dat nabestaanden van de overledene worden gecondoleerd en samen met familieleden en vrienden de overledene te herdenken. De invulling van een dergelijke bijeenkomst kan verschillen. Een formele bijeenkomst, een ongedwongen samenzijn met ruimte voor eigen inbreng. Een uitbundige ceremonie of juist een stilteplek om te gedenken.

Hoeve Kromwijk staat open voor elke vorm van rouwceremonie en wij beschikken over diverse ruimtes waar u in alle rust en in een persoonlijke sfeer de condoleance of het afscheid kan laten plaats vinden.

Prachtige ligging

Hoeve Kromwijk is zeer mooi gelegen, midden in een natuurgebied. De rust en de natuur sluiten goed aan bij een condoleance en eventueel kan ook een natuurwandeling deel uit maken van de bijeenkomst. Goed bereikbaar, bijna 100 gratis parkeerplaatsen, een grote keuze uit gerechten, hapjes en drankjes en een geweldige service. Dat is Hoeve Kromwijk.

”Hoeve Kromwijk is zeer mooi gelegen, midden in een natuurgebied. De rust en de natuur sluiten goed aan bij een condoleance en eventueel kan ook een natuurwandeling deel uit maken van de bijeenkomst. ”

Condoleance en lunch of diner

Indien u dat wenst dan kunt u na de rouwplechtigheid of de condoleance, bij ons terecht voor een lunch, een diner, een borrel of bijvoorbeeld een high tea. Een high tea is ook bijzonder geschikt ter afsluiting van een rouwceremonie of condoleance. Na een ceremonie is er vaak de behoefte om samen met familie en vrienden te zijn en onder het genot van een kop koffie of thee en lekkere broodjes en zoetigheden met elkaar van gedachten te wisselen. Bij Hoeve Kromwijk kunt u terecht voor een waardig afscheid van uw geliefde.

Onze lunchkaart en dinerkaart zijn uitgebreid en bestaan uit diverse visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Wij serveren ook graag gerechten die zijn aangepast aan uw wensen. Wij zorgen dat de lunch of het diner in een stijlvolle ambiance plaatsvindt en ook de ruimte is aangepast aan de gelegenheid.

Voorhuys Hoeve Kromwijk
Hoeve Kromwijk zorgt voor sfeervolle Condoleance

Stijlvolle condoleance Zoetermeer

Hoeve Kromwijk houdt graag rekening met al uw wensen en behoeften als het gaat om een condoleance. Zo verzorgen wij onder meer een hoogwaardige geluidsinstallatie, is er de mogelijkheid om foto’s en video’s te laten zien d.m.v. een beamer een mobiel scherm of een live-verbinding tot stand te brengen met nabestaanden in het buitenland. Er zijn uiteraard aparte ruimtes beschikbaar, zowel kleinere voor de familie van de overledene als grote ruimtes voor herdenkingsdiensten voor grote gezelschappen. Steun vinden bij elkaar, napraten in een rustige en mooie omgeving, iets eten en drinken met elkaar of genieten van een goed glas wijn en luxe hapjes.

”Hoeve Kromwijk verzorgt graag een intiem diner voor zowel kleine als grote gezelschappen, geheel afgestemd op uw wensen. ”

Wilt u na afloop van een bewogen dag in alle rust een diner gebruiken voordat eenieder huiswaarts gaat? Hoeve Kromwijk verzorgt graag een intiem diner voor zowel kleine als grote gezelschappen, geheel afgestemd op uw wensen. Het diner kan plaatsvinden aan tafel maar ook in buffetvorm of in de vorm van een running diner. Uiteraard reserveren we ook voor het diner een aparte ruimte zodat u onder elkaar kunt zijn en kunt napraten over de bewogen dag.

Voorbeeld van een shared dining bij Hoeve Kromwijk.
Bij Hoeve Kromwijk heeft u de keuze uit verschillende gerechten.

Contact

Wij zijn gelegen op loopafstand van crematorium de Meerbloemhof in Zoetermeer en beschikken over 80 gratis parkeerplaatsen voor de deur. Wij zijn rolstoeltoegankelijk en hebben een mindervalidetoilet. Onderstaand kunt u een document downloaden met diverse mogelijkheden:

Info condoleance 2019

U kunt contact opnemen over de mogelijkheden voor een condoleance bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer op tel. nr. 079-3217498 of via info@hoevekromwijk.nl

Maandag zijn wij gesloten, u kunt ons dan mobiel bereiken: 06-21807055 omdat er vaak haast is geboden.

 


Bel Hoeve Kromwijk

Wat wilt u doen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

[recaptcha]