High Tea Den Haag

High Tea Den Haag

 

High Tea bij Hoeve Kromwijk!

 
 
 
Genieten van een high tea betekent bij Hoeve Kromwijk genieten van heerlijke zoete en hartige hapjes in een geweldige omgeving. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een high tea in Den Haag en omgeving? Kijk dan eens naar de mooie ligging van Hoeve Kromwijk, gelegen aan de rand van Zoetermeer. Onze locatie is echt gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. High tea bij Hoeve Kromwijk
  2. Classic en De Luxe high tea
  3. Een High Wine is ook heerlijk
  4. Meer over Hoeve Kromwijk
  5. Lees ervaringen van gasten
  6. Contact
5 verschillende soorten theezakken.
Geniet van verschillende theesoorten tijdens een high tea bij Hoeve Kromwijk.

High tea bij Hoeve Kromwijk

Natuurlijk kunt u ook met grote gezelschappen terecht waarbij het ook mogelijk is een aparte privéruimte te reserveren. De tijden voor de aanvang van de high tea zijn in overleg vast te stellen en het is op vrijwel elke dag van de week mogelijk een high tea te reserveren met uitzondering van de maandag. Neem contact op voor de alle mogelijkheden.

Standaard worden bij de high tea verschillende soorten koffie en thee geschonken. Dit is bij de prijs van de high tea inbegrepen. Wilt u ook andere drankjes bestellen dan kan dit uiteraard ook.

”Het restaurant is prachtig gelegen en beschikt onder meer over een terras met een mooi landelijk uitzicht.”

Een High Wine is ook heerlijk

Ook de high wine is vanaf 2 personen te reserveren en beschikbaar voor grote gezelschappen. Ook voor de high wine is het mogelijk een privéruimte af te spreken en de tijden zijn in overleg vast te stellen. Tijdens de high wine worden verschillende rode en witte wijnen alsmede rosé wijnen gepresenteerd. Het is uiteraard ook hier weer mogelijk andere drankjes te bestellen die in rekening worden gebracht middels nacalculatie. Bij de high wine worden de heerlijkste hapjes gepresenteerd, zowel koud als warm. 

Heeft u iets te vieren en wilt u een high tea of een high wine reserveren bij Hoeve Kromwijk, neem dan gerust contact op voor meer informatie. Hoeve Kromwijk is hét restaurant voor het genieten met de hele familie, het vieren van een trouwdag of andere feestelijke gebeurtenis. Bekijk het volledige diner menu van Hoeve Kromwijk.

Een druivensoort ten behoeve van het vervaardigen van wijn.
Wij vertellen u tijdens een high wine graag meer de verschillende wijnen!

Meer over Hoeve Kromwijk

Restaurant Hoeve Kromwijk ligt aan de rand van Zoetermeer en is gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag. Het restaurant ligt midden in een recreatiegebied en het leent zich daarom goed voor een wandeling in de natuur en tijdens het eten heeft u een prachtig landelijk uitzicht. Er zijn bijna 100 parkeerplaatsen en er zijn verschillende ruimtes die u speciaal kunt afhuren om apart van de andere gasten te genieten van een lunch, diner, high tea of high wine.

Bij Hoeve Kromwijk kunt u terecht voor een diner in een informele sfeer of een private dinner voor zakelijke bijeenkomsten. Wij stellen de gerechten en hapjes graag af op uw wensen en het is bijvoorbeeld ook mogelijk om tussen zakelijke presentaties hapjes te laten serveren. U kunt kiezen voor een traditionele opstelling van tafels maar ook voor statafels. Wij organiseren bijvoorbeeld ook privé familiefeesten of buffetten en bijeenkomsten voor zakelijke doeleinden waarbij ook netwerken tot de mogelijkheden behoort.

”De dinerkaart is bij Hoeve Kromwijk erg uitgebreid en biedt een prima keuze uit verschillende gerechten.”

Zowel de lunchkaart als dinerkaart zijn bij Hoeve Kromwijk zeer aantrekkelijk samengesteld. U kunt a la carte eten maar ook gebruik maken van verschillende menu’s waaronder een verrassingsmenu. Zoekt u naar een geschikte locatie voor een high tea in de omgeving van Den Haag of naar een locatie die geschikt is voor een feest, neem dan gerust eens contact op met Hoeve Kromwijk en kom eens langs om te kijken naar de vele mogelijkheden.

Hoeve Kromwijk is een perfectie locatie voor uw bijeenkomst.
Neem contact op met Hoeve Kromwijk om de wensen m.b.t. uw event, partij of huwelijk te bespreken.

Lees de ervaringen van gasten die gedineerd hebben bij Hoeve Kromwijk of bel direct om te reserveren bij Hoeve Kromwijk!

Lees ervaringen van gasten Hoeve Kromwijk bellen


Direct online reserveren
Bel Hoeve Kromwijk

Wat wilt u doen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

[recaptcha]