Over ons

Over ons

 

Hoeve Kromwijk is oorspronkelijk een monumentale boerderij gebouwd in 1871.
In de nieuwjaarsnacht van 1998-1999 is de hoeve vrijwel geheel in vlammen opgegaan. Na een grondige restauratie is Hoeve Kromwijk begin maart 2004 in gebruik genomen als restaurant. Sinds maart 2019 zijn Marco en Fati Blokland de eigenaren van Hoeve Kromwijk.

Het team
De keuken staat onder de bezielende leiding van chef-kok Dennis Bruinzeel.
In het restaurant zijn Daphne Bruinzeel, Vicky Ruigrok, Kim Houben-Storm en Simone Ouwerkerk uw gastvrouwen samen met hun enthousiaste team.

 

 

 

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Jany en Henk Groenheijde
Wij hebben onze 80e verjaardagen gevierd bij Hoeve Kromwijk. Heerlijke hapjes en snacks, alsmede perfecte bediening in sfeervolle serre hebben voor een echte feestmiddag gezorgd. De met de eigenaresse gemaakte afspraken werden nauwgezet nagekomen en uitgevoerd. Van onze gasten ontvingen wij alleen maar complimenten. Op de prijs/kwaliteitsverhouding viel niets aan te merken. Wij kunnen Hoeve Kromwijk dan ook voor feestjes en partijen van harte aanbevelen.
Raymond en Madelon
Bedankt voor de fenomenale dag/avond. Het diner was heerlijk en goed verzorgd. Bedankt dat er werd ingegaan op andere wensen van de gasten. De hapjes bleven gedurende de avond maar komen en de cocktails waren ook super. Personeel behulpzaam en vriendelijk. Kortom een geweldig verzorgde avond dankzij jullie, waarbij gasten niets te kort zijn gekomen. Heel hartelijk dank daarvoor.
Annemieke en Sieb
Wij willen jullie nog even hartelijk bedanken voor een fantastische zondagmiddag. Het was allemaal prima in orde. Alles liep op rolletjes en iedereen heeft genoten
Jennifer & Seran
Perfect! Alles was prima geregeld! Het grote voordeel bij Hoeve Kromwijk vonden we dat we alles opeen locatie konden laten verzorgen. Van ceremonie tot diner en aansluitend feest. Alle onderdelenvonden plaats op verschillende locaties binnen Hoeve Kromwijk waardoor alles vloeiend in elkaar overliep. Het personeel is betrokken en vriendelijk evenals de eigenaren. Voor ons was het een bruiloft omnooit te vergeten mede dankzij Hoeve Kromwijk!
Angela en Kevin
Wij hebben onze perfecte bruiloft met veel genoegen bij Hoeve Kromwijk plaats laten vinden. Hetdiner was heerlijk met intimi, vervolgens de ceremonie (zaterdagavond) in de mooie ruimte en tot slotecht een topfeest op de zolder, met lekkere hapjes en veel feestgedruis! Wij raden iedereen aan omhier te trouwen, het is een mooie locatie, met een prima staf en ideaal voor het complete plaatje!
Wendy
We hebben hier onze ceremonie, diner en feest gegeven. We mochten de avond voor de bruiloft de feestruimte al versieren wat erg fijn was. Veel contact gehad met de eigenaren, heel fijn hoe ze meedenken en helpen. Erg mooie locatie met zeer lekker eten. Onze bruiloft was helemaal perfect mede dankzij Hoeve Kromwijk. We kregen van onze gasten ook veel complimenten over de mooie locatie en dat er zo veel parkeerplaatsen beschikbaar zijn is ook erg prettig natuurlijk.
Nico Woudenberg
Nogmaals mijn dank voor een weer uitstekende invulling van één van onze bijzondere momenten! Het was weer fantastisch. Speciale dank ook nogmaals naar de serverende dames! Aangezien we nog niet alle vertrekken van de Hoeve hebben gebruikt zullen we beslist een volgend bijzonder moment weer aan jullie Hoeve denken!
Paul Jenner
Het etentje met de Loopgroep Westerpark bij jullie is ons goed bevallen. Iedereen was opgetogen over de gerechten en de locatie is heel goed bevallen.