Partycentrum Zoetermeer

Partycentrum Zoetermeer

 

Partycentrum Hoeve Kromwijk!

 
 
 
Hét partycentrum in Zoetermeer en omgeving is Hoeve Kromwijk. Gelegen in een mooie omgeving biedt dit partycentrum alle faciliteiten voor elk evenement, feest, zakelijke bijeenkomst of familiefeest. Ook voor herdenkingsdiensten en condoleance bijeenkomsten kunt u bij Hoeve Kromwijk terecht. De mogelijkheden zijn eindeloos: een gezellig vriendinnenuitje tijdens een high tea, een running diner met de afdeling van de zaak, een 25-jarig huwelijksjubileum en vele andere mogelijkheden.

Hoeve Kromwijk heeft service hoog in het vaandel staan en zet uw wensen centraal. Wilt u intiem dineren in een aparte ruimte? Wij regelen dat, geheel in de stijl die u wenst. Ook uw huwelijksfeest is bij ons in goede handen. Kom gerust eens langs om de verschillende ruimtes te bekijken, de mogelijkheden te bespreken of bel ons op voor informatie.
 

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Feestavond Zoetermeer
  2. Anders feesten
  3. Onze menukaarten
  4. Prachtige ligging
  5. Lees ervaringen van gasten
  6. Contact
Decoratieve feestzaal van Hoeve Kromwijk: Partycentrum in de omgeving van Den Haag.
Hoeve Kromwijk: veelzijdige partycentrum in de omgeving van Zoetermeer!

Feestavond Zoetermeer

Heeft u iets te vieren met de zaak of met familie en vrienden? Bij Hoeve Kromwijk kunt u elk feest tot een groot succes maken. Combineer een lunch of diner met een spetterend feest of kies voor een running diner, een buffet of voor private dining. Natuurlijk kunt u tijdens feesten ook dansen, is livemuziek mogelijk, kunnen wij een podium verzorgen, professionele apparatuur verzorgen en nog veel meer. Iedereen viert een feest op zijn eigen manier en zakelijke feesten zullen anders zijn dan familiefeesten. Tijdens een zakelijk feest kan netwerken een belangrijk onderdeel zijn. De muziek mag dan niet te hard staan en de opstelling van tafels en stoelen moet zodanig zijn dat de gasten elkaar eenvoudig kunnen spreken.

Wilt u een feestavond organiseren in verband met uw huwelijk? Wij kunnen uw huwelijksfeest tot in de puntjes verzorgen. U heeft geen omkijken naar de inrichting en aankleding van de zaal, wij kunnen de heerlijkste hapjes en gerechten serveren en natuurlijk zorgen wij voor de personele bezetting. Uiteraard altijd in overleg met u en geheel volgens uw wensen.

Anders feesten

Misschien wilt u een feestelijke avond vieren met familie of met zakenrelaties die nét even anders is. Dat kan bij Hoeve Kromwijk. Kies bijvoorbeeld eens voor een high tea of een high wine, eventueel voorafgaand aan een feest, een diner later op de dag of in plaats van een brunch.
De high tea van Hoeve Kromwijk is al te reserveren vanaf 4 personen en kan in een aparte ruimte worden geserveerd. Naast koffie en thee geniet u van allerhande heerlijkheden. Rijk belegde sandwiches, de overheerlijke bekende Engelse scones met clotted cream en diverse soorten koek en gebak. De high tea is samen te stellen en uit te breiden volgens uw wensen.

Een high wine is vergelijkbaar met de high tea met dien verstande dat in plaats van koffie en thee verschillende wijnen worden geschonken. Zowel rode als witte wijnen en rosé. Bij elke wijn worden lekkere gerechtjes geserveerd zoals sandwiches, verschillende soorten kaas, olijven, bittergarnituur en de high wine wordt afgesloten met koffie en thee en zoete versnaperingen.

”Combineer een lunch of diner met een spetterend feest of kies voor een running diner, een buffet of voor private dining.”

Onze menukaarten

Hoeve Kromwijk beschikt over uitgebreide en wisselende menukaarten voor de lunch en het diner. U heeft de keuze uit vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten. U kunt bij ons sfeervol dineren in verschillende settings. A la carte, in buffetvorm tijdens een feestavond, een running diner of private dining.
Als u bij ons a la carte komt eten dan kiest u van een gevarieerd menu; zowel voor de lunch als voor het diner kiest u uit verschillende soepjes, voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten of voor rijk belegde broodjes bij de lunch. U kunt ook kiezen voor een menu bestaande uit meerdere gangen. Per gerecht vindt u op onze menukaart ook altijd een wijn die goed past bij uw keuze.

Zowel bij de lunch als bij het diner hanteren wij als basis “lekker eten voor een betaalbare prijs”. Ook aan de kinderen is gedacht! De keuken van Hoeve Kromwijk is de Frans-mediterrane keuken en wij werken met verse en zoveel mogelijk regionale producten.
De wisseling van de menukaarten loopt parallel met de seizoenen en uiteraard kunnen wij altijd rekening houden met uw (dieet-)wensen.

Zoekt u een geschikte locatie voor een evenement zoals een feestavond in Zoetermeer en omgeving? Kies voor Hoeve Kromwijk! Bekijk het volledige diner menu van Hoeve Kromwijk.

Feestende personen in partycentrum Hoeve Kromwijk.
Neem contact op met Hoeve Kromwijk om de wensen m.b.t. uw feest te bespreken.

Prachtige ligging

Naast heerlijk eten, uitgebreid feesten en genieten van een prima service kunt u bij Hoeve Kromwijk genieten van meer voordelen. De ligging van onze feestlocatie is uiterst mooi, midden in de natuur. Bij goed weer kunt u gebruik maken van het terras. U kunt een feestavond of ander evenement combineren met een wandeling in de omgeving. Maak bijvoorbeeld groepsfoto’s of foto’s van uw huwelijk in de omgeving. Het is ook belangrijk te weten dat wij over bijna 100 gratis parkeerplaatsen beschikken. Daarbij zijn wij ook nog eens heel gemakkelijk bereikbaar zodat Hoeve Kromwijk een geschikte feestlocatie is voor een grote omgeving rond Zoetermeer waaronder bijvoorbeeld ook Den Haag.

Wij kunnen voor u allerlei extra’s verzorgen. Wilt u dat tijdens uw feestavond de kinderen ook genieten? Wij verzorgen graag een kindertafel met speelgoed, een springkussen of ander entertainment voor de kleintjes. Ook met het menu kunnen wij inspelen op jonge gasten.

”Hoeve Kromwijk beschikt over uitgebreide en wisselende menukaarten voor de lunch en het diner. U heeft de keuze uit vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten.”

Heeft u voor zakelijke doeleinden speciale apparatuur nodig? Wilt u tijdens een condoleance gebruik maken van een groot scherm, heeft u goede hifiapparatuur nodig voor de muziek? Wij regelen, in overleg met u, alles wat u nodig heeft. Kom eens -vrijblijvend- langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken, wij zijn u graag van dienst.

Hoeve Kromwijk is een perfectie locatie voor uw bijeenkomst.


Neem contact op met Hoeve Kromwijk om de wensen m.b.t. uw event, partij of huwelijk te bespreken via info@hoevekromwijk.nl of bel naar 079-3217498.