Private Dining Zoetermeer

Private Dining Zoetermeer

 

Private dining voor een betaalbare prijs!

 
 
 

Hoeve Kromwijk is een geweldige locatie om heerlijk te dineren of te lunchen, om te genieten van een heerlijke high tea of van een high wine. Hoeve Kromwijk ligt aan de rand van Zoetermeer en is daarom bij uitstek geschikt wanneer u graag wenst te dineren in Zoetermeer en omgeving. U bent bij ons even helemaal weg uit de stad en van de drukte en kunt u genieten van de natuur. Combineer uw diner, lunch of high tea met een heerlijke wandeling in één van de natuurgebieden bij Hoeve Kromwijk.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Over Hoeve Kromwijk
  2. Private dining
  3. Walking dinner nader uitgelegd
  4. Veelzijdig restaurant
  5. Meer van Hoeve Kromwijk
  6. Lees ervaringen van gasten
  7. Contact
Servies in een restaurant in den haag.
Hoeve Kromwijk: dineren van een eigen afzonderlijke ruimte.

Over Hoeve Kromwijk

Hoeve Kromwijk is bij uitstek geschikt voor tal van activiteiten en festiviteiten. U kunt bij ons uw bruiloft vieren maar ook terecht voor een intiem en informeel diner met een kleinere groep. Geniet met een groep vriendinnen van een high tea, dineer in een privéruimte tijdens een private dining, geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor feestelijke familiebijeenkomsten. Neem gerust eens contact op met Hoeve Kromwijk als u een geschikte locatie zoekt voor een familiefeest of andere festiviteiten. Wij bieden u een zeer aantrekkelijke en uitgebreide dinerkaart, maar ook een aantrekkelijke lunchkaartt. Uiteraard zijn ook diners of lunches naar wens samen te stellen.

”Combineer uw diner, lunch of high tea met een heerlijke wandeling in één van de natuurgebieden bij Hoeve Kromwijk. ”

Private dining

Wilt u genieten van een diner in een eigen afzonderlijke ruimte waarbij geen andere gasten aanwezig zijn, dan kunt u bij Hoeve Kromwijk kiezen uit verschillende speciale ruimtes voor private dining. Er is al een ruimte beschikbaar vanaf 8 personen, maar u kunt ook met 100 mensen een privé ruimte benutten. Private dining is bijzonder geliefd onder families die iets te vieren hebben, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten is private dining bijzonder geschikt. U kunt tijdens het diner met elkaar spreken over gevoelige onderwerpen zonder dat andere mensen daarbij aanwezig zijn. Daarnaast schept private dining ook een bijzondere sfeer, zodat iedereen op zijn gemak kan zijn. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van private dining. Neem dan contact op met Hoeve Kromwijk. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Voorbeeld van een shared dining bij Hoeve Kromwijk.
Ook een shared dining behoort to de mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk.

Walking dinner nader uitgelegd

Veel mensen vinden het prettig om tijdens het diner met elkaar te spreken, of het nu gaat om een familiediner of om een zakelijk diner. Ouderwets tafelen waarbij een vaste tafelsetting wordt aangehouden, leidt ertoe dat u alleen de mensen naast u en tegenover u spreekt en de andere mensen die bij het diner aanwezig zijn niet of nauwelijks spreekt.

Dat kan wel eens jammer zijn en daarom is een walking dinner heel geschikt als u graag meerdere mensen spreekt tijdens het diner. Heeft u iets te vieren zoals bijvoorbeeld een 25-jarig huwelijksjubileum, dan zullen vaak veel familieleden komen die u al langere tijd niet meer heeft gezien. Het is dan erg prettig om elkaar te kunnen spreken en niet alleen te kunnen toezwaaien vanaf uw vaste plek aan tafel. De naam walking dinner zegt het al: u loopt rond en neemt plaats aan verschillende tafeltjes zodat uw tafelgenoten steeds zullen wisselen en u iedereen die u wilt spreken ook kunt spreken.

Als u kiest voor een walking dinner bij Hoeve Kromwijk dan serveren wij meerdere kleine gerechten. Doorgaans bestaat een walking dinner bij Hoeve Kromwijk uit 6 of 7 gerechtjes die aan tafel worden uitgeserveerd. U geniet dus van een volledig en heerlijk diner dat dat informeel wordt geserveerd en geniet eveneens de voordelen die u zou hebben als u voor een buffet had gekozen. Echter, tijdens een walking dinner hoeft u zelf het eten te halen bij het buffet maar worden alle gerechten, net als wanneer u voor een vaste tafelsetting had gekozen persoonlijk aan tafel en statafel uitgeserveerd.

Een walking dinner is natuurlijk ook heel interessant als u met het bedrijf iets heeft te vieren of een bijeenkomst houdt voor klanten. Uw gasten genieten van een heerlijk diner en kunnen toch netwerken of met elkaar overleggen en eventueel zakendoen!

”De naam walking dinner zegt het al: u loopt rond en neemt plaats aan verschillende tafeltjes zodat uw tafelgenoten steeds zullen wisselen en u iedereen die u wilt spreken ook kunt spreken. ”

Veelzijdig restaurant

Hoeve Kromwijk ligt aan de rand van Zoetermeer midden in verschillende natuurgebieden. Wij bieden een uitgebreide kaart voor zowel het diner als voor de lunch. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een gezellige high tea met familie en vrienden of voor een high wine waarbij, net als bij een high tea, heerlijke hapjes worden geserveerd. Onze dinerkaart wordt regelmatig, meestal naar het seizoen, aangepast en wij bieden daarnaast verschillende mogelijkheden voor een menu van drie of vier gangen en ook verschillende verrassingsmenu’s. Uiteraard houdt onze kok graag rekening met uw wensen en kunnen ook aangepaste gerechten worden geserveerd.

Overweegt u bij Hoeve Kromwijk uw feest of zakelijke bijeenkomst te vieren tijdens een lunch of diner dan overleggen we graag met u over alle mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om tijdens een zakelijke bijeenkomst een walking dinner te serveren waarbij de verschillende gangen tussen de presentaties door worden geserveerd.

Meer van Hoeve Kromwijk

Combineer een lunch of een high tea met een wandeling in de natuur. U kunt bij ons ook terecht voor bijeenkomsten met een minder plezierige aanleiding zoals bijvoorbeeld een condoleance bijeenkomst. Vier bij ons uw bruiloft: wij bieden volledige bruiloft arrangementen maar kunnen ook in overleg met u een arrangement geheel naar wens samenstellen. Zo kunt u bij ons de receptie houden, gevolgd door een private dining of walking dinner waarna een spetterend feest voor uw gasten is georganiseerd. Hoeve Kromwijk beschikt over bijna 100 parkeerplaatsen en is zeer makkelijk bereikbaar.

”Wij bieden volledige bruiloft arrangementen, maar kunnen ook in overleg met u een arrangement geheel naar wens samenstellen.”

Wilt u meer informatie over alle mogelijkheden die u heeft bij Hoeve Kromwijk en wilt u niet langer zoeken naar een geschikte locatie voor private dining in Zoetermeer. Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over alle mogelijkheden en stellen u als gast centraal!

Hoeve Kromwijk is een perfectie locatie voor uw bijeenkomst.
Neem contact op met Hoeve Kromwijk om de wensen m.b.t. uw event, partij of huwelijk te bespreken.

Lees de ervaringen van gasten die gedineerd hebben bij Hoeve Kromwijk of bel direct om te reserveren bij Hoeve Kromwijk!

Lees ervaringen van gasten Hoeve Kromwijk bellen


Private dining aanvragen
Bel Hoeve Kromwijk

Wat wilt u doen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

[recaptcha]