Trouwlocatie Zoetermeer

Trouwlocatie Zoetermeer

 

Ja, ik wil trouwen!

 
 
 

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zoetermeer, Den Haag en omgeving? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden voor het vieren van een spetterend huwelijksfeest bij Hoeve Kromwijk in Zoetermeer. Een perfecte locatie om uw huwelijk te vieren. De ligging is zo schitterend en ideaal dat u nergens anders naartoe hoeft te gaan voor het maken van mooie trouwfoto’s. Wij verzorgen uw bruiloft graag van begin tot eind inclusief receptie, diner en feest. Natuurlijk vullen wij deze dag graag in volledig volgens uw wensen en eisen, zodat het de mooiste dag van uw leven zal zijn.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Over Hoeve Kromwijk
  2. Ultieme trouwlocatie
  3. Bruiloft catering: Michelinonderscheiding
  4. Veelzijdig aanbod
  5. Brochure downloaden
  6. Contact
Voor een trouwlocatie in de omgeving van Den Haag is Hoeve Kromwijk één van de opties.
Wij vertellen u graag waarom anderen kozen voor Hoeve Kromwijk als bruiloft locatie.

Trouwlocatie Hoeve Kromwijk

Hoeve Kromwijk is prachtig gelegen in Zoetermeer en daardoor erg geschikt als trouwlocatie in Den Haag en omgeving. U kunt bij ons terecht voor bruiloften en partijen, maar onder meer ook voor zakelijke bijeenkomsten of voor een bijeenkomst naar aanleiding van het overlijden van een dierbare. Wij beschikken over verschillende ruimtes waar in alle rust en in een persoonlijke sfeer een condoleance bijeenkomst kan plaatsvinden, maar ook een intiem familiediner behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij Hoeve Kromwijk kiezen uit tal van arrangementen voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen of zakelijke diners. Deze arrangementen zijn geschikt voor zowel kleine als voor grotere groepen. Bij Hoeve Kromwijk kunt u beschikken over gratis wifi en wij kunnen ook de benodigde apparatuur verzorgen voor het geven van bijvoorbeeld een presentatie. 

Wij bieden een uitgebreide keuze op onze menukaart waaronder twee, drie of vier gangen verrassingsmenu’s en een uitgebreide keuze uit voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Ook voor de kinderen kunnen wij een speciaal arrangement aanbieden. We zorgen dat voor elke gast, van jong tot oud uw trouwdag, bijeenkomst of evenement een speciale belevenis zal zijn!

”Wij verzorgen uw bruiloft graag van begin tot eind inclusief receptie, diner en feest.”

In Den Haag en omgeving zijn veel verschillende trouwlocaties te vinden. Echter niet bij alle trouwlocaties kunt u terecht voor een volledig programma: van receptie tot diner, groot feest of een high tea en alle andere combinaties die u maar wenst te maken. Het is heel fijn als uw bruiloft in Den Haag en omgeving niet bestaat uit het heen en weer rijden tussen verschillende locaties. Als u kiest voor Hoeve Kromwijk dan is daarvan dan ook geen sprake. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden voor een bruiloft in Den Haag en omgeving bij Hoeve Kromwijk dan kunt u gerust eens langskomen of aan afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Natuurlijk is het ook mogelijk alleen uw receptie of diner bij ons te vieren en voor uw feest te kiezen voor een andere locatie. Of andersom. Het is immers úw trouwdag!

ultieme BRUILOFt

Als u overweegt om uw bruiloft bij Hoeve Kromwijk te vieren, dan kunt u bij ons een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen samen met u uw wensen door en zorgen daarna voor een offerte op maat. Hoe viert u uw bruiloft het liefst? Klein en intiem? Geeft u graag een groot feest met livemuziek, een fantastische taart en dans? Vindt u het belangrijk uw gasten te verwennen met culinaire lekkernijen? Misschien verwacht u aardig wat kinderen op de bruiloft en wilt u voor hen een apart programma samenstellen. Bij Hoeve Kromwijk is alles mogelijk; ook bijvoorbeeld een high tea, een uitgebreide lunch of een buffet.

Hoeve Kromwijk is een geschikte trouwlocatie in de omgeving van Den Haag.
Hoeve Kromwijk verzorgt een volledige uitgestippelde bruiloft, volledig naar eigen wens en behoeften.

U kunt ook een brochure downloaden waarin u al veel informatie kunt vinden over de mogelijkheden om te trouwen bij Hoeve Kromwijk. Tijdens een persoonlijk onderhoud kunt u vervolgens de verschillende ruimtes bekijken voor onder meer een receptie, een diner of een feest. Hoeve Kromwijk beschikt ook over romantische ruimtes die bij uitstek geschikt zijn voor het vieren van een intieme bruiloft.

Bruiloft catering michelinonderscheiding

Hoeve Kromwijk in Zoetermeer beschikt over een geweldige keuken die dit jaar (2017) voor de negende maal is onderscheiden met een Bib Gourmand door Michelin. Een fantastische combinatie met onze prijsstelling want wij bieden u al een driegangenmenu vanaf €27,50 (prijzen 2017). Bekijk onze mooie menukaart online via onze website of maak een afspraak om uw persoonlijke wensen voor het diner of de lunch voor uw bruiloftin Den Haag en omgeving of andere festiviteit met ons door te nemen. Op onze menukaart treft u de heerlijkste gerechten aan zoals bijvoorbeeld huis gerookte zalm, gevulde parelhoender, visgerechten en natuurlijk voortreffelijke nagerechten en een uitgebreide keuze uit heerlijke wijnen.

”Hoeve Kromwijk is voor de 9e maal onderscheiden met een Bib Gourmand door Michelin.”

Veelzijdig aanbod

U kunt bij Hoeve Kromwijk naast het vieren van een bruiloft of voor een zakelijke bijeenkomst ook terecht voor een privé diner, een receptie, een kraamparty of een high tea. Er zijn zoveel mogelijkheden bij Hoeve Kromwijk dat u er bijvoorbeeld voor kunt kiezen een uitgebreide receptie te laten volgen door een intiem familiediner waarna ’s avonds een groot feest plaatsvindt. En dat alles op dezelfde locatie! U hoeft niet heen en weer te rijden tussen verschillende locaties en er zijn bij Hoeve Kromwijk voldoende parkeerplaatsen. Rond de feestdagen kunt u bij ons terecht voor prachtige feestelijke menu’s zoals het kerstmenu waarbij er naast verschillende verrassingsmenu’s ook wijnarrangementen beschikbaar zijn.

Heeft u belangstelling voor een high tea? U kunt deze bij Hoeve Kromwijk al vanaf 4 personen reserveren maar ook voor grotere gezelschappen kunnen wij een geweldige high tea verzorgen. Een high tea is een bijzonder leuk alternatief voor een feestelijke lunch en kan ook dienen als alternatief voor een bruiloftslunch of bruiloftsdiner. Als u op zoek bent naar een geschikte trouwlocatie in Den Haag en omgeving en u wilt uw bruiloft graag dicht bij huis vieren, dan is Hoeve Kromwijk in Zoetermeer dé locatie. 

Brochure downloaden

Hoeve Kromwijk is niet uitsluitend een uitstekende trouwlocatie, maar wij zorgen tevens voor een volledige uitgestippelde bruiloft. Samen zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dag zal worden.

Download onze gratis brochure om alvast meer te lezen voor de mogelijkheden of bel direct met Hoeve Kromwijk!

Brochure downloaden Hoeve Kromwijk bellen


Brochure downloaden
Bel Hoeve Kromwijk

Wat wilt u doen?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

[recaptcha]

 

Invalid Displayed Gallery